Wishlist
Начало / Новини / Ruth Koleva: Важно е да вярваш в това, което правиш!

Ruth Koleva: Важно е да вярваш в това, което правиш!

Изпълнителка разказа за най-новия ѝ сингъл и видео в ефира на The Voice

25 Януари 2024
Ruth Koleva: Важно е да вярваш в това, което правиш!

Ruth Koleva представи първия сингъл за 2024-та година, който е със заглавие "Magic". Тя гостува на Мари-Никол в студиото на The Voice и сподели, че много "магични" неща се случват около нея тази година

"Тази песен смея да твърдя, че стана за един ден - от нейното написване, запис. От тези моменти, в които нещата просто се случват по вода, много бързо... Снимките продължиха само няколко часа. Всичко вървеше по точен график, без никакви закъснения."

Ruth разказа, че песента вече е в ефира и на радиостанции на Балканите - като Хърватска, Сърбия и Северна Македония. Проектът има своето послание:

"Текстът говори за светоусещането, себеусещането, трансформацията, както и за това, че в крайна сметка каквото и да се случва - важно е да вярваш в това, което правиш. Това е нещо, което винаги ме е водело."

Талантливата изпълнителка разкри и за подготовката на четвърото издание от Sofia Live Fest, на който тя е организатор. Тя с гордост заяви, че early bird билетите са били разпродадени изключително бързо. Какво още си говориха Ruth Koleva и Мари-Никол гледай в интервюто, което е достъпно в секция "Предавания | The Voice Backstage", както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube.

интервю magic ruth koleva Рут Колева
Сподели
Свързани новини