Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Royal & the Serpent и GAYLE споделиха сингъла “kinda smacks”

Royal & the Serpent и GAYLE споделиха сингъла “kinda smacks”

19 Февруари 2024
Royal & the Serpent и GAYLE споделиха сингъла “kinda smacks”

Златно сертифицираната певица и автор на песни Royal & the Serpent обедини сили с номинираната за награда „Грами“ мултиплатинена изпълнителка GAYLE за чисто новия, отмъстителен съвместен сингъл – “kinda smacks”, вече наличен навсякъде чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик . Видеото е вече налично в YouTube.

„Kinda smacks“ е първото издание на Royal след нейната поредица от двустранни сингли – “RAT TRAP”, издадени през 2023 г. Тя също така завърши първото си хедлайн турне в края на миналата година, след като подгряваше за изпълнители като Demi Lovato и Fall Out Boy. Следва дългоочаквано участие като специален гост-изпълнител в турнето „Greatest Hits Tour“ на Avril Lavigne, което стартира на 22-ри май в „Rogers Arena“ във Ванкувър, Британска Колумбия, и продължава до началото на юни. З

"Kinda smacks" е първото издание на GAYLE за годината и следва нейния сингъл "i don't sleep as good as i used to". Тя завърши хедлайн турнето си “The Scared But Trying Tour” в края на миналата година, след като подгрява на няколко концерта от европейското турне на P!nk и от „Eras Tour“ на Taylor Swift. Тази година GAYLE ще се завърне в Европа и Обединеното кралство като съпорт на „Summer Carnival 2024“ на P!NK, което стартира на 11-ти юни в „Principality Stadium“ в Кардиф и след това продължава до юли. 

The Voice - We love music!

gayle royal & the serpent
Сподели
Свързани новини