Wishlist
Yall ft. Gabriela Richardson
Yall ft. Gabriela Richardson
Hundred Miles
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Roxen се готви за Евровизия 2021 с Alexander Rybak и Wonderland

Roxen се готви за Евровизия 2021 с Alexander Rybak и Wonderland

01 Декември 2020
Roxen се готви за Евровизия 2021 с Alexander Rybak и Wonderland

Roxen се подготвя за Eвровизия 2021 с изключителната колаборация с Alexander Rybak, победителят в Eвровизия 2009, песента "Wonderland"Артистът изгражда фантастичен свят в музикалното видео, с диско аестетика и елементи, вдъхновени от Алиса в страната на чудесата. Всичко започва с историята на Roxen и чувствата, които тя изпитва по време на този период, но продължава с много динамика и огън, които я представят във вселена, пълна с блясък и мисли, откъснати от реалността.

Радвам се, че накрая виждаме музикалното видео към "Wonderland". То е едно от любимите ми, напълно се припознавам с цялата концепция, тази история е част от мен, от моята вселена и вибрира точно като мен. Бих искала песента и видеото да ви накарат да мечтаете и да отнесат мислите ви към фантастичен свят“, казва Roxen.


Песента е писана и композирана от James Daniel Lewis, Chelcee Maria Grimes и Alexander Rybak, а продукцията е на James Richard Newman и Mădălin Roșioru. Видеото е режисирано от Raluca Netca, Alex Chițu е директор фотография, а продукцията е на Loops Production. Песента Wonderland се издава и разпространява също така международно от Warner Music.

Със замечтано звучене и богат, дълбок и уникален глас, Roxen успява да създаде цяла вселена със всяко изданиеДебютът й е маркиран от колаборацията й със Sickotoy и песента „You don’t love me”, която се представи изключително, присъствайки в топ 10 сред най-излъчваните песни по радиата в Румъния и България, и получи ротации от радиостанциите във Франция, Мексико, Испания, Щатите и Турция. Проектът беше излъчен в България първо в ефира на радио и телевизия The Voice и се превърна в един от най-големите хитове на медията. В годишният Top100 на 2019-та на The Voice TV "You Don't Love Me" зае 50-то място, а в Radio Top119 of 2019 се класира на 36-то място.


Дебютният ѝ сингъл „Ce-ți cântă dragostea”, се превърна в една от най-излъчваните песни тази година, доминирайки класациите за 7 седмици и над 30 милиона гледания в YouTube. Артистът продължава да затвърждава успешната си кариера национално със сингъла „Spune-mi”. Издадена през май, песента не престава да води сред най-пусканите песни в страната.

Най-новият сингъл  „How to break a heart” маркира началото на колаборацията с лейбъла Warner Music, който дистрибутира музиката й глобално. За него Roxen даде специално интервю за The Voice.



евровизия 2021 alexander roxen готви rybak wonderland
Сподели
Свързани новини