Wishlist
Начало / Новини / Roxen пусна нова песен: “UFO” клубен хит от Космоса

Roxen пусна нова песен: “UFO” клубен хит от Космоса

12 Февруари 2022
Roxen пусна нова песен: “UFO” клубен хит от Космоса

Внимание моля, извънземните идват! Roxen е готова и пуска нов клубен хит от Космоса! Най-новият ѝ сингъл „UFO” е заразителен трак, кйто ви кани в извънземния й свят, където ще се чувствате силни и специални.

„Толкова се радвам най-накрая да споделя UFO с вас. Тази песен ми е близка на сърце и се надявам да има същия ефект и върху вас“, казва Roxen за новото издание.

Песента е композирана от Theea Miculescu и Achi, а визуализацията е от Mihai Sighinas. Roxen е един от най-големите гласове на поколението си. Младият артист изживява невероятно количество любов към феновете си като един от най-популярните изпълнители в страната си.

Успехът й бързо се разшири извън граници, тракът й “Money, Money”, в колаборация със Strange Fruits, се превърна в истиснки хит в Русия, където оглави третото място в радио еърплея.Песента успя да стане популярна и в други страни, включена в няколко класации на Shazam: #8 в Shazam Беларус, #12 в денс класацията на Shazam Русия, #111 Shazam Хърватия и #136 в глобалната класация на Shazam.

пусна нова хит песен roxen космоса клубен ufo
Сподели
Свързани новини