Wishlist
Начало / Новини / Родителите на Lady Gaga били до нея в моментите на депресия

Родителите на Lady Gaga били до нея в моментите на депресия

31 Януари 2020
Родителите на Lady Gaga били до нея в моментите на депресия

Cynthia Germanotta разкри как Lady Gaga, с истинско име Stefani Germanotta, е имала проблеми с менталното си здраве, след като е била тормозена от ранна възраст.

Но съвместно с баща й Joe са направили всичко възможно, за да я подкрепят. 

"В средното училище, заради това, че беше необикновена, отнасяше доста критики и се сблъскваше с препятствия. Знаете, чувство на изолация. Унижение. И когато започна да си задава въпроси и да се съмнява в собствените си възможности, стана ясно, че говорим за депресия." - обяснява майката на 'Poker Face' хитмейкърката.

"Ние дадохме най-доброто от себе си като родители, за да й съдействаме, но не знаехме нищо." - добавя тя и смята, че "е допуснала някои грешки" като не е разбирала състоянието на дъщеря си и не е долавяла знаците. Но сега е горда от постиженията на поп иконата. 




През 2012-та двете основаха фондация Born This Way, в помощ на следващата генерация с емоционални трудности. И уточниха, че каузата е "много лична" за тях. 

"След като кариерата й се разви, пътувахме по света и говорихме с млади хора. Дадохме си сметка, че голям брой имат сходни преживявания." - споделя майката на звездата. 


Снимка: YouTube

lady gaga депресия родителите били нея моментите
Сподели
Свързани новини