Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Robin Schulz и Tom Walker карат слънцето да изгрее

Robin Schulz и Tom Walker карат слънцето да изгрее

В новия си сингъл “Sun Will Shine” немският продуцент и суперзвезда си сътрудничи с певеца и композитор от Шотландия

02 Август 2022
Robin Schulz и Tom Walker карат слънцето да изгрее

  

 

Диджеят и продуцент Robin Schulz се превърна в световна звезда, защото има невероятния талант да придава емоция на мелодии и бийтове. Друго качество, което отличава родения в Оснабрюк творец, е неговият специален усет за подбиране на партньори за колаборации. След като наскоро си партнира с Dennis Lloyd от Израел („Young Right Now“), Justin Quiles от Пуерто Рико („AEIOU“) и приятеля му от Франция – David Guetta („On Repeat“), новият му сингъл „Sun Will Shine“ включва един от най-забележителните гласове на нашето време – Tom Walker от Шотландия. Разтърсващият, топъл глас на Walker е в перфектна симбиоза с продуцирането на Robin. Началото на песента, съавтор на която е Steve Mac (Ed Sheeran, BTS, Tones And I, Biffy Clyro), не е много обнадеждаващо...

 

„Сякаш се разпадаме / Просто сме малко нестабилни / И двамата сме полузаспали зад волана / Да, борим се да спасим себе си“, пее Tom Walker за нестабилна, разпадаща се връзка. Но когато става въпрос за нещо, изграждано с години, не се отказваш толкова лесно, особено ако последните думи все още не са изказани: „Така че и двамата се напиваме / И говорим цяла нощ / Изливаме сърцата си / Опитваме се да постъпим правилно". Докато двамата влюбени се опитват да поправят грешките и да се сближат отново, песента също се променя: След като започва с плавни акорди на пиано, нежно пляскане и мек басов бийт, парчето постепенно се развива, докато накрая кулминира с блестящ, красив завършек и фразата в припева „It will be alright“. Tom Walker повтаря това няколко пъти, за да бъде сигурен, че желанието му наистина достига до Вселената. Благодарение на вдъхновяващата продукция на Робин Шулц, няма съмнение за това."

Диджеят и продуцент описва своя сингъл като „перфектният саундтрак за залез“. Той е особено щастлив от сътрудничеството си с Tom Walker: „Аз съм негов голям фен и най-накрая се получи така, че можем да издадем сингъл заедно. Фактът, че Steve Mac е съавтор на песента, също е голяма чест.“

Tom Walker коментира: „Първоначално написах тази песен като балада за моя албум. Става върпос за това, че каквито и проблеми да имате днес, утре е нов ден, носещ нови възможности и, да се надяваме, малко слънце. Robin е денс легенда и аз съм безкрайно развълнуван от нашето сътрудничество по тази песен, както и от факта, че той я превърна в страхотно лятно парче, което те кара да се чувстваш наистина добре."

Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

 

За Robin Schulz:

Повече от 450 златни, платинени и диамантени награди в 30 страни, над 20 милиона продажби и 10,5 милиарда стриймвания по целия свят, както и исторически рекорди като 14 #1 хита в немските ефирни класации - успехът на Robin Schulz е несравним. Четирикратният носител на наградата „ECHO“ беше отличен с наградата на Spotify „ Most Viral Track Of The Year “ и получи номинация за „Grammy“ през 2013 г. (в категорията „Най-добър ремиксиран запис“) – едно от многото впечатляващи доказателства за високото ниво, което показва постоянно през последните години.

През февруари миналата година Robin Schulz издаде четвъртия си студиен албум – "IIII", който достигна топ 10 в Германия и Швейцария. Оттогава той е издал още сингли, най-скорошният от които е колаборацията "On Repeat" с David Guetta. През август неговият мега хит "Sugar (feat. Francesco Yates)" ще премине границата от 1 милиард стриймвания в Spotify и ще влезе в така наречения „Billions Club“. След Zedd и Felix Jaehn, той е едва третият германец, постигнал това.

През тазгодишния летен сезон Schulz има редовен ангажимент в „PACHA“ в Ибиса. Също така ще участва и във фестивали като „Tomorrowland“ в Белгия и „Lollapalooza“ в Берлин. Robin Schulz наскоро удължи договора си с Warner Music Central Europe.

 

За Tom Walker:

Tom Walker, чиито глобални стриймвания надхвърлиха три милиарда, продаде над два милиона албума по целия свят, беше най-продаваният изпълнител в Обединеното кралство за 2019 г. и работи върху продължението на своя платинен дебют №1 „What A Time To Be Alive“ . Откакто разби класациите с хитовите парчета „Leave A Light On“ и „Just You And I“ и изнесе разпродадени концерти по целия свят, Tom стана още по-успешен и завърши 2021 г. с наистина специално изпълнение в Уестминстърското абатство, където дукесата на Кеймбридж се присъедини към него, свирейки на пиано, за запомняща се версия на песента му „For Those Who Can't Be Here“.

  

Сподели
Свързани новини