Wishlist
Billie Eilish
Billie Eilish
Birds of a Feather
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Robin Schulz & Cyril обединяват сили за новия сингъл "World gone wild", с участието на Sam Martin

Robin Schulz & Cyril обединяват сили за новия сингъл "World gone wild", с участието на Sam Martin

15 Октомври 2024
Robin Schulz & Cyril обединяват сили за новия сингъл "World gone wild", с участието на Sam Martin

Robin Schulz и CYRIL се събраха за сътрудничество, което със сигурност ще запали света. Schulz, най-успешният германски солов изпълнител в международен план, може да се похвали с над 850 международни златни награди, повече от 13 милиарда стриймвания и 30 милиона продадени еквивалентни единици. CYRIL, междувременно, бързо се превръща в един от най-обсъжданите нови таланти на годината, след като оглави официални еърплей ни класации и класации на Shazam в множество страни с пробивния си хит "Stumblin' In". Той дори получи две номинации за наградата Aria в родината си Австралия. И ако това не е достатъчно, вокалите на песента идват с любезното съдействие на американския певец и автор на песни Sam Martin, известен с оглавяващите класациите си колаборации с David Guetta за хитове като "Lovers On The Sun" и "Dangerous".

„World Gone Wild“ навлиза в един хаотичен свят, но става въпрос за намиране на комфорта на човек, който носи мир, независимо колко бурен е животът. Песента включва семпъл от емблематичния химн на Fat Boy Slim от 1999 г. "Right Here, Right Now", смесвайки носталгия със свежа енергия. Започва нежно, подобно на историята, която разказва – за среща на двама непознати в една нощ, която променя всичко. „Разговаряхме навън до изгрев слънце“, разказва текстът, улавящ онази рядка, магическа връзка, когато времето е спряло.

Продукцията на песента перфектно отразява емоционално и завладяващо настроение. Schulz и CYRIL вплитат деликатни нотки на пиано и ефирни струни, бавно осветявайки самото място, където тези два живота се пресичат: „Тази тъмна уличка се чувстваше като рай“, пее Sam Martin. Докато песента достигне до първата си наелектризираща целувка –  “когато най-накрая се срещнат“ – продукцията експлодира от емоция. Schulz и CYRIL вдъхват нов живот на незабравимата мелодия на Fat Boy Slim, изработвайки симфонична конструкция,  подчертанa от грациозни брейкбийтове.

„World Gone Wild“ от Robin Schulz & CYRIL с участието на Sam Martin вече е на пазара чрез Warner Music Central Europe/Орфей Мюзик.

robin schulz cyril
Сподели
Свързани новини