Wishlist
Sevdaliza with Pabllo Vittar & Yseult
Sevdaliza with Pabllo Vittar & Yseult
Alibi
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Роби и Дара Екимова с хитов дует, озаглавен „Ако се обадиш“

Роби и Дара Екимова с хитов дует, озаглавен „Ако се обадиш“

Песента се появи първо в мини албума „Двамата“

31 Май 2024
Роби и Дара Екимова с хитов дует, озаглавен „Ако се обадиш“

Robi и Dara Ekimova са супер талантливи автори и влизането им заедно в студио очаквано роди една от най-хубавите български песни, излизали напоследък -  „Ако се обадиш“. В създаването на аранжимента на песента принос има и Мартин Николов (ymprl).

„Една вечер изпратих демото на песента на Дара Екимова с предложение да я запишем заедно. Само няколко минути по-късно тя ми върна обратно завършен текст. Истинско удоволствие е да работиш с автор и артист като нея", споделя Роби.

„Ако Се Обадиш“ се появи първо в мини албума на Роби „Двамата“, чиято премиера беше в края на април на събитие, на което присъства и екипът на The Voice. Тя моментално се превърна в любимо парче на всички, които слушаха EP-то. Песента е нежен музикален размисъл върху темите за препятствията и съмненията в любовта, а видеото към нея, режисирано от Христо Георгиев,  красиво и модерно превежда тези чувства в образи. Гледайте ТУК

Официалната аудио и видео премиера на „Ако се обадиш“ е днес, 31 май. Песента ще бъде добавена като ново предложение в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 - тази вечер от 20 часа.

The Voice – We Love Music! 

new4u Дара Екимова dara ekimova robi Ако се обадиш Роби
Сподели
Свързани новини