Wishlist
Начало / Новини / RM от BTS обяви втори солов албум, "Right Place, Wrong Person"

RM от BTS обяви втори солов албум, "Right Place, Wrong Person"

26 Април 2024
RM от BTS обяви втори солов албум, "Right Place, Wrong Person"

RM от BTS обяви предстоящия си второ самостоятелен албум, озаглавен "Right Place, Wrong Person".

Big Hit Music обяви „Right Place, Wrong Person“ на RM днес (26 април) чрез страницата на BTS в Weverse. В публикацията си агенцията също така включи тийзър изображение за записа, което включва абстрактни, монохромни рисунки на нещо, което изглежда като художествена галерия.

Очаква се албумът да излезе на 24 май. „Right Place, Wrong Person“ е  албум с 11 песни, който улавя някои от универсалните емоции, които всички изпитваме в даден момент от живота, като усещането да си аутсайдер, който не се вписва.

Той също така според изявлението „Right Place, Wrong Person“ „попада в алтернативния жанр, като се гордее с богат звук, съчетан с откровени, честни текстове“. Подробности като списък с песни и заглавен трак ще бъдат разкрити на по-късен етап.

Предстоящото издание на „Right Place, Wrong Person“ ще отбележи първата музика на RM, откакто той се записа в южнокорейската армия за задължителна двугодишна служба през декември 2023 г. Последното му издание беше соловият му дебютен албум, „Indigo“, който излезе през декември 2022 г.

Воден от заглавната песен „Wild Flower“, „Indigo“ включва девет други песни – всички от които са написани в съавторство с RM

The Voice - We Love Music!          

bts rm
Сподели
Свързани новини