Wishlist
Katy Perry ft. Doechii
Katy Perry ft. Doechii
I'm His, He's Mine
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Rita Ora ще бъде водеща на Европейските музикални награди на MTV

Rita Ora ще бъде водеща на Европейските музикални награди на MTV

07 Октомври 2024
Rita Ora ще бъде водеща на Европейските музикални награди на MTV

Rita Ora ще бъде домакин на Европейските музикални награди на MTV, когато се завърнат в Обединеното кралство следващия месец.

Смята се, че хитмейкърката на "Hot Right Now" води преговори преговори за домакин на церемонията, която ще се проведе в Manchester's Co-op Live Arena на 10 ноември.

The Sun съобщи, че Rita е развълнувана да бъде домакин на шоуто, след като миналогодишното събитие в Париж беше отменено поради опасения за сигурността на фона на войната между Израел и Хамас.

Звездата наскоро се раздели с дългогодишния си мениджър Сара Стенет и подписа договор с Range Media Partners, които сега я представляват във всички области, включително музика, филми и телевизия.

Новината идва след скорошното съобщение, че Ora ще бъде заменена като панелист в хитовото телевизионно шоу "Маскираният певец" от телевизионната водеща Maya Jama.

Като музикант, Rita има повече от 10 милиарда глобални стриймвания и отбелязва 13 топ 10 сингъла в Обединеното кралство, включително четири хита под номер едно.

Нейните филмови и телевизионни заслуги включват работа като жури в "The Voice Australia" и актьорски роли във франчайза "Петдесет нюанса сиво". Следващата ѝ роля ще бъде в екшън трилъра "Tin Soldier" с участието на Jamie Foxx.

The Voice – We Love Music!    

mtv rita ora
Сподели
Свързани новини