Wishlist
Начало / Новини / Rita Ora работи по музикалното си завръщане

Rita Ora работи по музикалното си завръщане

12 Януари 2021
Rita Ora работи по музикалното си завръщане

Разкриха подробности за новия сингъл на Rita Ora, с който тя ще направи музикалното си завръщане този месец. Според информацията "Flame" е написан в съавторство с Dan Smith от Bastille и MNEK. Последният е писал песни за Little Mix, Dua Lipa, Beyonce и Madonna. 

Очаква се "Flame" да бъде включен в саундтрака на филма "Туист", който ще излезе в края на януари. Продукцията е съвременен прочит на романа на Чарлз Дикенс "Оливър Туист", а Rita ще влезе в ролята на Артфул Доджър - непълнолетен уличен обирджия и лидер на банда от деца крадци. 

Поп звездата миналата година издаде сингъла "How to Be Lonely", който й беше даден от Lewis Capaldi, защото по неговите думи изобщо не можел да го изпее. 

Преди време Rita каза, че се е изправила пред истинско предизвикателство за предстоящия си трети албум. Тя започнала да експериментира, защото искала да премахне ограниченията пред своето изкуство. Певицата добави, че е работила с автори, с които не са имали общи проекти досега, а хора са пристигали за звукозаписни сесии от целия свят.

*Снимка: Facebook


работи rita ora музикалното завръщане
Сподели
Свързани новини