Wishlist
Chris Brown
Chris Brown
Under The Influence
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Rihanna спечели наградата "Милосърдие в Модата"

Rihanna спечели наградата "Милосърдие в Модата"

11 Април 2020
Rihanna спечели наградата "Милосърдие в Модата"

Модната марка на Rihanna FENTY продължава да се разраства и да носи признание на певицата (да, защото RiRi все пак е певица, въпреки че продължава да изпитва търпението ни с липсата на нов албум). Преди дни звездата обяви нова колекция дрехи от изкуствена кожа и този ход веднага беше забелязан от организацията за защита на животните PETA.

Оттам обявиха, че присъждат на Rihanna наградата “Милосърдие в Модата” (Compassion in Fashion) заради нейния избор да не използва животинска кожа за облеклата си. "Rihanna заслужава поклон за тази изумителна лишена от жестокост колекция”, каза представител на организацията в официално изявление.

"С новата си колекция Rihanna демонстрира колко лесно е да създадеш убийствена визия, за която не е било нужно да умре някое животно”.  

Наградата идва след като години наред модната икона беше обект на яростни критики от страна на PETA, защото носеше кожени палта и дрехи с истински животински пера.

Колкото до музиката, Rihanna все пак успя да се завърне в класациите благодарение на участието си в парчето на PartyNextDoor "Believe It".






Снимка: Instagram - @badgalriri




спечели rihanna наградата милосърдие модата
Сподели
Свързани новини