Wishlist
Начало / Новини / Rihanna пуска продукти за грижа за косата

Rihanna пуска продукти за грижа за косата

06 Юни 2024
Rihanna пуска продукти за грижа за косата

Rihanna обяви, че ще стартира най-новото си бизнес начинание, "Fenty Hair", по-късно този месец.

По-рано този месец певицата сподели в Instagram видео, в което обяви новата линия за грижа за косата. Певицата и текстописец Jess Glynne също се появява в клипа за момент.

В описанието на клипа, Rihanna написа:

"Знаете, че за мен е от огромно значение да си променям прическата. Била съм с всеки цвят и дължина - от плитки до естествена коса. Така че стартирам гъвкава серия от продукти не просто за нуждите на всяка коса, но всеки един продукт е направен така, че да заздрави и възстанови всички типове коси."

В края на съобщението Rihanna разкри, че продуктите ще бъдат налични в продажба от 13 юни.

Rihanna все още не е разкрила които продукти ще бъдат част от първата серия. 

Това е петата компания, която Rihanna стартира като част от империята "Fenty". През 2017 г. певицата пусна декоративната козметика "Fenty Beauty".

Две години по-късно тя разкри бранд за бельо "Savage X Fenty". През 2020 г. излязоха и козметичните продукти "Fenty Skin".

Rihanna се фокусира върху тези бизнес начинания, откакто издаде последния си албум „Anti“ през 2016 г.

Феновете все още се надяват поп иконата да издаде деветия си студиен албум – наречен „R9“ – много скоро. Rihanna тийзваше албума през 2018 г., обещавайки на феновете в Instagram, че ще пристигне през следващата година. Това така и не се случи. 

През декември миналата година Rihanna обеща да се завърне, след като стана ясно, че е подписала нова сделка с Live Nation.

 The Voice – We Love Music!  

rihanna fenty
Сподели
Свързани новини