Wishlist
Начало / Новини / Ricky Martin представи нова версия на "Fuego de noche, nieve de día"

Ricky Martin представи нова версия на "Fuego de noche, nieve de día"

20 Септември 2023
Ricky Martin представи нова версия на "Fuego de noche, nieve de día"

27 години след премиерата на оригиналната версия на баладата "Fuego de noche, nieve de día" от пуерториканският изпълнител Ricky Martin, той представи нова версия в колаборация с мексиканеца Christian Nodal. Първоначално включена в албума "A medio vivir" (1996 г.). , тя е композирана от K.C. Porter и написана в съавторство от Luis Gómez Escolar и Draco Rosa.

 "Откакто започнах симфоничните концерти, осъзнах, че тази песен не само има прекрасна история, но и че е свързана с толкова много хора. Тогава ми хрумна да я запиша отново, но този път с класическо звучене, с помощта на големия продуцент, маестро Julio Reyes Copello, който по един или друг начин е белязал много важни моменти в кариерата ми. Знаех, че той ще преобрази песента, но ще запази магията ѝ", споделя Martin.

"В същото време исках да обединя поколения, култури и да създам истинска експлозия, защото мисля, че тази песен заслужава това. Именно тук се намеси Christian Nodal, който е изключително талантлив певец и музикант. Може да се каже, че той е изучавал много песента и е оставил душата си зад микрофона", добавя още Ricky. 

ricky martin
Сподели
Свързани новини