Wishlist
Начало / Новини / Ремиксът на "Wassup" от Рут Колева сменя романтичните русалки с ърбън танци

Ремиксът на "Wassup" от Рут Колева сменя романтичните русалки с ърбън танци

13 Февруари 2022
Ремиксът на "Wassup" от Рут Колева сменя романтичните русалки с ърбън танци

Когато отборът играе добре, не се правят смени! Този спортен закон следва и Рут Колева, която отново се довери на продуцентския тандем Fabrizio Parisi & The Editor за официалния ремикс на сингъла си Wassup. Премиерата на новата, денс версия на хита е на 11 февруари и излиза във всички дигитални платформи от Warner Music, чрез Орфей Мюзик.

Преди малко повече от половин година, продуцентите създадоха за Рут ремикс на сингъла ѝ Salty, който влезе директно в Club MTV International (наследника на MTV Dance) и засили международния интерес към певицата. Версията на Fabrizio Parisi & The Editor достигна и до №5 в MTV Русия. 

Ремиксът на Wassup е готов за същия победен рейд, заменяйки романтичния кадифен ритъм на оригинала с жив денс звук и хипнотизираща вибрация. Новата версия излиза и с чисто ново видео, изградено изцяло върху танца и с подчертано урбанистично внушение.

Както за ремиксите Рут се доверява на Fabrizio Parisi & The Editor, така и за оригиналите, и на Wassup, и на Salty, певицата има доказал се отбор - Георги Линев-Kan Wakan и Илияна Недялкова (част от музикалния екип на ZAYN). Salty се нареди под №4 в класацията за най-излъчвани песни в българския ефир за цялата 2021 г. и е сред най-шазамваните български песни през изминалата година. А Wassup е неизменно в ТОП 10 на българския еърплей още от премиерата си на 22 ноември 2021 г.

Преди дни стана ясно, че Рут Колева е единственият български артист, избран да участва в тазгодишното издание на най-големия музикален форум в света – SXSW (11-20 март), откъдето е стартирала кариерата на имена като Адел, Ейми Уайнахус, Arctic Monkeys.Междувременно тя даде интервю на Робърт Елмс от BBC London, в което представи новата си музика.

ремиксът рут колева танци сменя wassup романтичните русалки ърбън
Сподели
Свързани новини