Wishlist
Начало / Новини / REGARD и YEARS & YEARS представят „HALLUCINATION“

REGARD и YEARS & YEARS представят „HALLUCINATION“

22 Февруари 2022
REGARD и YEARS & YEARS представят „HALLUCINATION“

Номинираният за награда BRIT диджей и продуцент Regard издаде колаборация с поп идола Years & Years - денс сингъла „Hallucination“.

Следвайки издаването на първия солов албум на Olly Alexander - Night Call, който дебютира на #1 във Великобритания, и петте номинации за награда BRIT, тракът несъмнено е едно вълнуващо продължение за изпълнителя. В песента той се отдава на ритми и звуци, вдъхновени от синт-попа на 80-те и това може да бъде чуто във вокалите му.

„Написах текста с Joel Little още през 2019 г., когато бивш мой партньор се опита да влезе отново в живота ми. Част от мен искаше да възродя романтиката, но всичко се беше променило много и се чувствах объркан. Ако погледнех на ситуацията по определен начин, тя изглеждаше фалшиво, сякаш беше илюзия. Точно това ме вдъхнови да напиша текста, не я виждам като битка срещу любовта, а като чувство, което исках да изразя. Знам, че много хора са страдали във връзки, така че се надявам да видят себе си в текста. Когато чух, че Regard желае да работи върху песента, бях толкова щастлив, хареса ми как й вдъхна живот." - казва Olly.

Това е първата продукция на Regard за 2022 г., поредно доказателство за таланта на музикалния продуцент, който той доказва чрез експериментиране с диско и синт-поп от 80-те. След последната му песен „Signals“ с Kwabs, „Hallucination“ e още едно впечатляващо допълнение към списъка му с колаборации. Диджеят, родом от Косово, привлече внимание с  дебютния си сингъл „Ride It“, който се превърна в международен хит и продаде над милион бройки, ставайки мултиплатинен. Вторият му трак „Secrets“, заедно с певицата RAYЕ, е номиниран за наградата BRIT и наскоро също взе платинен сертификат. Песента „YOU“ с Troye Sivan и Tate McRae събира над 320 милиона стрийма, става #1 TikTok звук в Обединеното кралство и е най-дълго задържалият се сингъл на #1 в класацията Hot Dance/Electronic Songs в САЩ за 2021 г.

A post shared by Dardan Regard Aliu (@djregardofficial)

View this post on Instagram
regard years представят hallucination
Сподели
Свързани новини