Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Рапърът 2G с първи проект под шапката на "Вирджиния Рекърдс"

Рапърът 2G с първи проект под шапката на "Вирджиния Рекърдс"

27 Август 2022
Рапърът 2G с първи проект под шапката на "Вирджиния Рекърдс"

Своята официална премиера в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“ направи новото парче на Светослав Георгиев, познат под творческия псевдоним 2G, заедно с британско-колумбийския продуцент и изпълнител DukusIBIZA.

Роден и израснал в България, 2G е изгряващ хип-хоп изпълнител, който днес живее и твори в Британската столица. Oсвен няколко сингъла, сред които Paradise, “24/7” ft. Madman, “100”, “Помня“ и др. в началото на 2022 г. той пуска и дебютния си студиен албум, озаглавен Pagasus.

Преди няколко месеца, решен да намери правилната формула за успех, 2G се свързва със Саня Армутлиева и „Вирджиния Рекърдс“, а днес първият му проект под шапката на лейбъла е вече факт.

Музиката към IBIZAсъздава Жулиен СтаневJS, а текстът 2G пише съвместно с Dukus, който през годините работи с познати имена от лондонската сцена като Charlie Sloth, Yxng Bane, Xo Man, Roadside G's, Eugy и е част от екипа, реализирал албума на GiggsLandlord, който достига до #2 в британските музикални класации.

Заедно с аудиото излиза и официално музикално видео, заснето в Ибиза от Николай Георгиев или още известен в хип-хоп средите у нас като Niki Kotich-a.

Със закачливите си бързи рими и завладяващо регетон звучене, “IBIZA” е перфектен музикален завършек на лятото.

Сподели
Свързани новини