Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Rag'n'Bone Man представи новия си албум „What Do You Believe In“

Rag'n'Bone Man представи новия си албум „What Do You Believe In“

18 Октомври 2024
Rag'n'Bone Man представи новия си албум „What Do You Believe In“

След успеха на синглите „Rush of Blood“, „What Do You Believe In?“ и „Pocket“, британският вокалист Rag'n'Bone Man ги обединява заедно с още 14 парчета в следващия си студиен проект. Той се казва „What Do You Believe In?“ и изследва универсалните въпроси, свързани с живота, като подчертава значението на семейството като източник на сила и утеха.

Умението на Rag'n'Bone Man да съчетава честни разкази с модерна продукция, отново се проявява с пълна сила. „What Do You Believe In“ показва еволюцията му като изпълнител, комбинирайки соул с елементи на хип-хопа от 2000-та година - жанр, който е оказал огромно влияние върху в музикалното му творчество. 

Артистът споделя: 

„Въпреки че съм притеснен от излизането на новия албум и какво ще кажат хората за него, когато поставя винила на грамофона, чувам, че съм че съм направил нещо истинско. С този запис празнувам живота и всички негови обрати. Направен с любов“.

Наскоро Rag'n'Bone Man изпълни песента „Rush of Blood“ на фестивала „Montreux Jazz Festival“ и беше гост в предаването на Graham Norton, където представи на живо „Pocket“. 

Rory Charles Graham, както е истинското му име, завладява света с дебютния си албум „Human“. Проектът става четири пъти платинен в Обединеното кралство и мултиплатинен в други 27 държави, превръщайки се в най-бързо продавания дебютен запис от мъж изпълнител през това десетилетие. А последният му проект „Life By Misadventure“ дебютира на 1-во място и прекарва 7 седмици в Топ 10, което го превръща в най-бързо продавания албум на солов артист през 2021 г. Музиката му има над 9 милиарда стрийма в световен мащаб.

албум rag'n'bone man what do you believe in
Сподели
Свързани новини