Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / R3HAB се обединява с Smokepurpp & Rakhim за хита "Fendi"

R3HAB се обединява с Smokepurpp & Rakhim за хита "Fendi"

02 Февруари 2021
R3HAB се обединява с Smokepurpp & Rakhim за хита "Fendi"

R3HAB отново смесва жанрове и култури, обединявайки сили с рапъра на от Miami Smokepurpp и руската TikTok звезда Rakhim за мултиезичния сингъл "Fendi", който първоначално гръмна в TikTok, и се превръща в една от най-смелите продукции на R3HAB досега. Започвайки с ударно и ритмично темпо, парчето първо се впуска в сферата на хип-хоп звученето с рап текст и закачлив hook от заглавието. Феновете ще разпознаят фината, но уверена смяна към подписания електронен басов стил на R3HAB във втория куплет. Smokepurpp и Rakhim смесват вокали както на английски, така и на родния език на Rakhim - руски, правейки "Fendi" пълен с изненади, за да държат слушателите на крака. Историята зад песента започва с публикация в акаунта на R3HAB в Instagram, призоваваща Smokepurpp да се обединят за нов вариант на парчето. Отговорът дойде бързо от американския рапър, който беше повече от щастлив да го направят. Ако тази нова версия е индикация за това, което 2021 има за R3HAB, нямаме търпение да чуем повече!

"Винаги съм запален да работя с артисти от различни музикални култури и да се уча от тях. Беше истински взрив да работя с Rakhim и Smokepurpp, които са наистина талантливи и са пионери в своите области на музиката. Това, което измислихме, звучи модерно и прескача толкова много жанрови бариери." - споделя R3HAB

"Когато създадох парчето "Fendi", целта ми беше да го превърна в световен хит. И след като R3HAB и Smokepurpp ми предложиха колаборация, разбрах, че това е поредната стъпка към целта ми. Сигурен съм, че сътрудничеството с толкова готини артисти ще даде на "Fendi" втори живот и ще го издигнат на следващото ниво. Ще ви хареса." - споделя Rakhim.

"Планирах много музика с EDM/House звучене за 2021 г. и съм развълнуван, че една от първите стъпки беше с R3HAB и че успяхме да се свържем с Rakhim. Имам много руски и източноевропейски фенове и е невероятно да се правят толкова много колаборации с артисти от тази част на света. Надявам се, че всички ще се върнем към нормалното ежедневия, за да може да го изпълним на живо скоро" - разказва Smokepurpp.



Нидерланско/мароканският DJ и продуцент Fadil El Ghoul, по-известен като R3HAB, върви по своя музикален път през денс музиката, през голямата част от последното десетилетие. От избухващия му ремикс на Afrojack, Pitbull и Ne-Yo на „Give Me Everything“ до неговите денс хитове, като „All Around The World (La La La)“ и „Lullaby“, които общо са събрали над 600 милиона строймвания, до неговите колаборации с артистки като ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Timmy Trumpet и др., R3HAB се доказа като един от най-талантливите и перспективни музиканти. Той си партнира със Spotify и GATTÜSO, за да създаде първото по рода си официално издание "mint". През 2016 г. той основава своя лейбъл "CYB3RPVNK", който събира повече един милиард стриймвания на песните от неговия каталог през първите две години от създаването си. Самият R3HAB продължава да се развива и модернизира звученето си, като работи с различни изпълнители по целия свят, експериментирайки с всичко - от хип-хоп до поп чрез своите колаборации. С комбинацията от артистичност и иновативно отношение, през 2021 г. R3HAB продължава своето пътуване сред електронната музика.

Rakhim Abramov е млад хип-хоп изпълнител, който за половин година от музикалната си кариера издава седем парчета под името Rakhim, две от които са станали хитове в цяла Русия и Общността на независимите държави (ОНД). Голям успех за него пристигна и от Америка и Европа чрез TikTok и топ класациите на Spotify и Apple Music. Работата на Rakhim се различава от всички други артисти и това му позволява бързо да събира нови фенове и да печели сърцата на слушателите.

Omar Jeffery Pineiro, известен с псевдонима Smokepurpp, е американски рапър, певец, автор на песни и продуцент. Първоначално продуцент на звукозаписи, Pineiro по-късно намира успех в платформата за разпространение на аудио Soundcloud, което му донесе възможност за съвместно парнтьорство с Alamo Records и Interscope Records. След това Smokepurpp пусна дебютния си комерсиален сингъл „Audi“. Сингълът бързо се превръна в най-известната му песен с над 78 милиона слушания в SoundCloud и 173 милиона стрийма в Spotify. Последва издаването на дебютния му комерсиален микстейп "Deadstar", включително с участието на изпълнители като Chief Keef, Juicy J и Travis Scott. Мисктейпът достигна 42-о място в класацията на Billboard 200 за албуми. През 2018 г. Smokepurpp пусна два сингъла от предстоящия албум „Bless Yo Trap“, наречен „123“ и „Do Not Disturb“, последният от които включва Lil Yachty и Offset от Migos.

хита r3hab обединява smokepurpp rakhim fendi
Сподели
Свързани новини