Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Приключи ли кариерата на Britney Spears?

Приключи ли кариерата на Britney Spears?

06 Юли 2021
Приключи ли кариерата на Britney Spears?

Дългогодишният мениджър на певицата Britney Spears, Larry Rudolph, няма да работи повече с нея. Като причина той посочи "намерението й официално да се пенсиора". 

Ridolph заяви намерението си в писмо, изпратено до бащата на Britney и адвоката Jodi Montgomery - двамата попечители на певицата. 

Мениджърът твърди, че никога не е бил част от скандалното решение някой друг да оправлява имуществото и финансите на Britney. Попечителството е в сила от 2008г. насам - след публичния нервен срив на певицата. 

"Минаха две години и половина от както Britney и аз последно говорихме, а тогава тя ме информира, че има намерение да си взема почивка от работата. По-рано днес разбрах, че тя говори за намерението си официално да се пенсионира. Никога не съм бил част от попечителството нито начина, по който работи, така че не съм наясно с детайлите. Britney ме нае, за да й помагам в кариерното развитие. Като неин мениджър вярвам, че е в неин интерес да не съм част от екипа й, щом моите професионални услуги вече не са й необходими. Моля да приемете това писмо като моето официално оттегляне" - пише Larry.

Снимка: Facebook@britneyspears 

britney spears приключи кариерата
Сподели
Свързани новини