Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Преследвачът на Taylor Swift е арестуван за трети път

Преследвачът на Taylor Swift е арестуван за трети път

25 Януари 2024
Преследвачът на Taylor Swift е арестуван за трети път

Преследвачът на Тaylor Swift е бил арестуван близо до дома ѝ в Ню Йорк за трети път в рамките на пет дни.

33-годишният David Crowe от Сиатъл, Вашингтон, беше арестуван близо до къщата на певицата в Трайбека в сряда, въпреки че преди това беше арестуван по същата причина в събота и понеделник.

Третият му арест стана по-малко от два часа след като се яви в съда. Той беше обвинен в преследване и тормоз и беше освободен под наблюдение. Той не представи пледоарии по време на заседанието. Съдия е издал заповед за защита срещу мъжа. 

Въпреки това, по-малко от два часа по-късно, той наруши тази заповед за защита, като се върна в имота на Swift. Съобщава се, че той е бил забелязан да рови в контейнер близо до къщата ѝ и е бил арестуван отново.

Crowe твърди, че е търсил панталоните си в контейнера за боклук, тъй като са били хвърлени там при ареста му.

В съдебните документи прокурорите твърдят, че Crowe е бил забелязан близо до жилището на суперзвездата 30 пъти от края на ноември насам. Твърди се, че е бил помолен около 10 пъти да напусне и да не се доближава до сградата.

Не е ясно дали Swift е била вкъщи по време на някой от трите инцидента. Тя беше в щата Ню Йорк в неделя, подкрепяйки отбора на приятеля си Travis Kelce, по време на мач срещу Бъфало Билс.

taylor swift
Сподели
Свързани новини