Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Прея такава, каквато не сме я виждали досега

Прея такава, каквато не сме я виждали досега

16 Май 2022
Прея такава, каквато не сме я виждали досега

Няколко месеца след излизането на „Energy” – мини албумът, фокусиран върху мотивите на непреклонния дух, метаморфозата и желанието за постоянно развитие, Прея поднася на феновете си официално видео към четвъртия сингъл от него – “Immune”.

“Избрах да заснемем именно тази песен, защото ми носи много приятно лятно настроение и смятам, че сега е идеалният момент да й се вдъхне нов живот. Това е едно от най-танцувалните парчета в албума и вярвам, че хореографията и концепцията на видеото изцяло допълват посланието му и неговото въздействие.“ споделя изпълнителката.

Режисьор на продукцията е Ирина Иванова - ИррА, популярна в творческите среди с уникалния начин, по който запечатва обектите, с които работи. Сюжетът на видеото е леко провокативен и пренася зрителите в едно романтично и незабравимо преживяване.

„ИррА умишлено искаше да изляза от зоната си на комфорт и да ме предизвика. Определено успя и съм много благодарна, че ме накара да се разгърна по този начин.“ казва Прея.
Клипът възбужда сетивата и е изпълнен с  деликатни и нежно еротични намеци, предадени чрез красива хореография, дело на Васил Золумов, с който певицата работи и по видеото на „Проблем“, колаборация с V:RGO и Иван Тишев.

„Определено това е най-предизвикателното ми видео до момента. Първото, в което си партнирам с мъж в такава близост и беше интересно преживяване, особено най-разгорещената сцена, която беше супер интимна и изглежда, че сме само двамата, което не беше така. Около нас обикаляше цял снимачен екип, както и приятелят ми, който ни съдействаше по време на снимачния процес. Със сигурност ще запомня този ден или по-скоро нощ, тъй като снимките бяха вечерни.“
споделя Прея.

Както в повечето текстове на изпълнителката, така и в този посланието към слушателя е леко завоалирано, има игра на думи и лека закачка. Лирическата героиня в “Immune” демонстрира самочувствие и самоуважение и твърдо заявява, че въпреки предишния си опит, този път ще бъде различно и тя ще бъде силна в отношенията си с хората.
Целия албум, както и други популярни песни на Прея в изцяло нови аранжименти, меломаните ще могат да чуят на 18-и май в столичния бар „Петък“, където изпълнителката и нейния лайв бенд ще изнесат първия си концерт в София за пролетния сезон.

прея досега такава сме каквато виждали
Сподели
Свързани новини