Wishlist
Начало / Новини / Предложения за страхотни вечери с най-модерните артисти и DJ

Предложения за страхотни вечери с най-модерните артисти и DJ

24 Февруари 2020
Предложения за страхотни вечери с най-модерните артисти и DJ

 Краят на февруари наближава, но актуалните предложения за страхотни вечери с най-модерните артисти и DJ продължават! Температурите се покачват, а местата, които можете да посетите вечер с приятели са все повече и повече.

Започваме с 26 февруари и нашите приятели от Bedroom Premium Club. 100 Kила ще бъде гост в сряда вечерта и ще се погрижи доброто настроение да е гарантирано. През 2012 Явор Янакиев с псевдонима 100 Кила превзема всички клубове и телевизии със хита си ,,Аз съм 6“. Тази песен оглавява всички класации за най-гледан музикален видео клип и разкрива нови хоризонти пред звездата. Дуетът му със Лора Караджова – „Цяла нощ“ също остава като един от хитовете, които дълго ще се помнят. Дълга поредица от хитови песни превърна 100 Кила в най-харесвания рапър. Носител е на 3 награди „Рапър на годината“. Ще можете да го чуете на 26.02 само в Bedroom Premium Club. За повече информация посетете нашия календар или кликнете тук.


На 28.02 предстои страхотно хип-хоп парти в City Stage /НДК/. Time Collapse ще спре движението на часовника за една вечер с артисти като: Onyx, Hallucinator, Neks, Inqoherent, Sepromatiq, Mila Roberts, 5 O’clock. От локалните артисти ще можете да чуете: Homelesz, Split Kid, High Roll, High Roll, Mokushi и още много други. Датата е 28.02, партито започва от 19:00, а под ритмите на музиката ще можете да танцувате 12+ часа. Ще можете да го чуете на 26.02 само в Bedroom Premium Club. За повече информация посетете нашия календар или кликнете тук.


Суинг, суинг, суинг!


За почитателите на Суинг танците, мястото е Bar Black Flamingo, a датата 01.03.
На първи март София ще се превърне в Бродуей!
Един от най-новите и изискани клубове в града Black Flamingo Bar , ви кани на първото от поредица събития с музика на живо и танци. За да е пълно преживяването – отворете гардероба на баба и дядо! Дрескодът е от златните години на джаза – рокли с полкадотс, бомбета, тиранти... А обувките? Изберете най-удобните за танци!

Музикалното шоу сме поверили на Lady G (Gee Baby) – младата дама, която в последните години покори сърцата на почитателите на суинга. С чар и усмивка, с помощта на трима кавалери, въоръжени с контрабас, китара и барабани, тя ще ви накара да се почувствате участник в мюзикъла! За повече информация посетете нашия календар или кликнете тук.


Завършваме с едно предложение за истинските ценители на хип-хоп музиката.

Delinquent Habits се завръщат в България! 2-ри март в клуб Микстейп 5!
Който е присъствал на концертите им знае, че правят страхотно шоу и якото прекарване е задължително.


Втори март се пада понеделник, но както всички много добре знаем, 3-март е национален празник и неработен ден. Така че, можем тежко да избухваме без да се притесняваме за утрешния ден. Сръбската рап-кор формация Iskaz се присъединяват към концерта на Delinquent Habits за датата им в София!
Групата е създадена през 2006 г. и с 4 издадени албума, те са една от най-енергичните концертни групи в региона. Свирили са на повечето от съществуващите в момента фестивали в Сърбия, Черна гора, Словения, Босна, Хърватия, както и на турнета в Гърция, Румъния и Германия. Датата е 02.03, а вратите на клуб Mixtape5 отварят в 21:00! За повече информация посетете нашия календар или кликнете тук.


артисти страхотни предложения вечери най-модерните
Сподели
Свързани новини