Wishlist
Purple Disco Machine, Ásdís
Purple Disco Machine, Ásdís
Beat Of Your Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Празничната програма на радио и телевизия The Voice

Празничната програма на радио и телевизия The Voice

24 Декември 2021
Празничната програма на радио и телевизия The Voice

В края на 2021-ва е време да направим годишната равносметка на хитовете за годината! Празничната ни програма ще започне ударно с годишните класации за най-излъчваните песни в ефира на радио и телевизия The Voice! На 24 декември в 10 сутринта започват TV TOP100 of 2021 и Radio Top121 of 2021. Голямото преброяване в ефира на телевизията ще направят BallaN, Даяна и Ева. По радиото ще бъдем над 6 часа в компанията на Иво, с когото ще преброим най-излъчваните 121 хита. Разбира се, ако сте от най-големите фенове на The Voice все още може да познаете кой ще е хит №1, а това да ти донесе страхотна награда. (Повече за играта тук).

Първият празничен ден ще продължи с още един годишен чарт! От 20 часа заедно ще разберем кои са най-харесваните български хитове, за които сте гласували през последните 365 дни, в BG Voice Top10 of 2021. Най-престижната класация за бг музика брои гласовете от последната година и представя любимите тракове от родната сцена.

Точно в 22 часа започва и специалното ни 2-часово издание на Deja Voice Xmas Party-то, в което ще видим най-големите клубни хитове от последните 15 и повече години. На 25 декември може да гледаш и второто му издание - отново от 22 часа.

Новата 2022-ра ще посрещнем със специална селекция от парти хитове, която започва в 22 часа на 31.12 в NEW YEAR's EVE PARTY.

На 1 януари точно в 20 часа ще се насладим на повече от 3 часа хитове заедно със secret концерта ни "15 години The Voice TV". Ще видим първият концерт в България, заснет изцяло във виртуална реалност, благодарение на Ten Dots Virtual Production Studio и техните партньори от ImmerseFX.

22 артисти + невероятният балет NOVA и DJ Doncho взеха участие в уникалното събитие! На специалната ни сцена се качиха едни от най-големите и най-обичани изпълнители, които са част от 15-годишната история на музикална телевизия №1 в България - The Voice TV. 

the voice телевизия радио програма празничната
Сподели
Свързани новини