Wishlist
Начало / Новини / Post Malone говори за трудностите си като родител

Post Malone говори за трудностите си като родител

03 Октомври 2022
Post Malone говори за трудностите си като родител

Post Malone говори за бащинството и как успява да съчетае отговорностите си като родител с работата си по време на турне.

В ново интервю за GQ, рапърът каза, че до голяма степен се наслаждава на бащинството, след като през юни му се роди момиченце. 

„Сърцераздирателно е когато си тръгвам и не мога да бъда с нея през цялото време.“

Post каза, че все още не може да каже дали дъщеря му е фен на музиката му, но отбеляза, че тя спирала да плаче, когато ѝ пусне свои парчета.

 „Надявам се, че ще харесва моята музика, вкъщи всички я пускат и се надявам, че ще ѝ допадне. Децата обичат музиката ми по някаква причина, което е страхотно.“

Интервюто с GQ излиза малко след инцидента му на сцената в Сейнт Луис, където той нарани ребрата си, след падане на сцената. Post изнесе няколко концерта след това, но беше принуден да отмени шоу в Бостън, защото беше хоспитализиран заради непоносима болка. Въпреки това рапърът се върна към турнето „Twelve Carat Toothache“ в Кливланд миналата седмица.

Турнето му ще продължи през октомври и ноември, а догодина Post ще се отправи към Австралия и Нова Зеландия, когато Red Hot Chili Peppers ще се присъединят към него като подгряваща банда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @postmalone

 

post malone twelve carat toothache red hot chilli peppers
Сподели
Свързани новини