Wishlist
Sasha Lopez x Andrei Ursu
Sasha Lopez x Andrei Ursu
About U
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Пореден пробив за румънската музика! Tiësto издаде своя версия на „Dudadu“ от Irina Rimes

Пореден пробив за румънската музика! Tiësto издаде своя версия на „Dudadu“ от Irina Rimes

Оригиналът в момента е №1 в румънския ефир

06 Октомври 2024
Пореден пробив за румънската музика! Tiësto издаде своя версия на „Dudadu“ от Irina Rimes

Нидерландският DJ Tiësto издаде собствена версия на най-актуалния хит в северната ни съседка към този момент „Dudadu“ от Irina Rimes. С това той представи на световната сцена още една румънска звезда, а проектът, в който участие взема и Goldcher, придобива ново измерение и излиза далеч извън границите на Румъния. 

Голямата новина бе съобщена от Irina Rimes пред 4000 души, присъстващи в „Arenele Romane“, амфитеатър в Букурещ, където Irina представи нейния спектакъл „Descântatele“. Той включваше митична история и нови песни, с които „изследва“ любовта си към фолклора и корените ѝ. В социалните мрежи Irina написа:

„A dream come true ❤️❤️❤️ thank you!“ (в превод: „Сбъдната мечта! Благодаря ви!“)

@irinarimes A dream come true ❤️❤️❤️ thank you! @goldchermusic @Tiësto @Comaroni Andrei #dudada #tiesto ♬ Dudada - Tiësto & Goldcher & Irina Rimes

Преди Tiësto да пусне новата версия, той включва оригинална на „Dudadu“ към своя сет на Tomorrowland, а KISS FM Румъния припомня, че в момента това парче е №1 в северната ни съседка по данни на Media Forest, която следи излъчваните хитове в румънските радио и телевизии.

„Dudadu“ грабна вниманието на любителите на денс музиката извън границите на Румъния. Тя излиза като аудио в края на май, през юли е издадена в ремикс от Steve Aoki, а официалното ѝ видео се появява в началото на септември. „Dudadu“ е част от EP-то „Origins“ на Irina Rimes, което ни отвежда на музикално пътешествие, пълно с копнеж, любов и мистерия. Траковете са с автентични текстове от румънския фолклор, обогатени с поезията на Rimes. Всяко парче съчетава традиционното звучене с модерното и иновативното.

tiësto tiesto irina rimes dudadu dudada
Сподели
Свързани новини