Wishlist
Начало / Новини / Поп сензацията Bree Runway се обедини със световната суперзвезда Khalid за завладяващия нов сингъл "Be The One"

Поп сензацията Bree Runway се обедини със световната суперзвезда Khalid за завладяващия нов сингъл "Be The One"

21 Април 2023
Поп сензацията Bree Runway се обедини със световната суперзвезда Khalid за завладяващия нов сингъл "Be The One"

Поп сензацията Bree Runway се обедини със световната суперзвезда Khalid за завладяващия нов сингъл "Be The One". Невероятно сътрудничество между двама музикални визионери, "Be The One" е съвременна любовна песен, която е предопределена да се превърне в класика, като същевременно демонстрира разчупващо жанровете артистично майсторство на Bree. Неоспоримата химия между Bree и Khalid, изразителните вокали и прочувствената лирика на песента умело предават надеждата, страха и вълнението на двама души, които признават любовта си.

"Тази колаборация е специална за мен по повече от една причина - обсебена съм от тази песен, а гласовете ни се съчетават перфектно. Обичам Khalid заради неговата светлина и невероятен характер и наистина съм горда да го нарека приятел, а сега и музикален сътрудник,“ споделя Bree.

Официалният клип, в който се вижда още по-ярко връзката между Bree и Khalid, е изпълнен с живот и радост. Заснет в Лос Анджелис от Zachary Bailey (U2, Offset) на фона на зашеметяващи пейзажи, видеото е закачливо изследване на любовта и приятелството.

khalid bree runway
Сподели
Свързани новини