Wishlist
Riton x Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman
Riton x Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman
Friday (Dopamine Re-Edit)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Почина актрисата Лорина Камбурова

Почина актрисата Лорина Камбурова

27 Май 2021
Почина актрисата Лорина Камбурова

Почина актрисата Лорина Камбурова. Новината съобщи руска режисьорка, с която актрисата е снимала филм в Москва в социалните мрежи. 30-годишната Камбурова е получила усложнения заради вирусна пневмония в Московска болница, предава NOVA. Актрисата е била в Русия за снимките на комедията "Любов и чудовища".

"Лорина беше приета в болница, където й беше поставена диагноза двустранна пневмония. Тази сутрин дойде и лошата новина", споделя фотографът Генадий Авраменко за списанието Star hit, предава NOVAАктрисата Дели Алън, с която Лорина Камбурова е участвала във филм, се сбогува с нея в социалните мрежи. " Почивай в мир, съкровище мое, много те обичам", написа тя в Instagram.


Лорина беше първата актриса, която гостува на Даяна в Your Voice в началото на 2019-та година. Тогава тя разказа за дебютния албум, който предстоеше да излезе. (Интервюто с нея може да видиш тук). Освен с успехите си на екрана, Лорина се подготвяше да завладее и музикалната сцена. Тя издаде дебютен албум на 13 февруари 2019 г., заедно с дуетната си половинка. Ross'N Lorina представиха песните от албума с концерт в столичен клуб, заедно с още осем музиканти.

Екипът на радио и телевизия The Voice поднася своите съболезнования на семейството и близките на Лорина!

почина актрисата лорина камбурова
Сподели
Свързани новини