Wishlist
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Breathe
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Почина 9-годишна фенка на Taylor Swift

Почина 9-годишна фенка на Taylor Swift

29 Април 2024
Почина 9-годишна фенка на Taylor Swift

Деветгодишна фенка на Taylor Swift, която стана популярна, след като прекара специален момент на сцената със звездата, почина от рак.

Scarlett Oliver от Пърт, Австралия, получи прегръдка и шапка от Swift, по време на турнето "Eras" по-рано тази година.

Taylor често подарява на фен подписана шапка по време на песента си „22“ и след като семейството на Scarlett отправи молба в социалните медии, младото момиче успя да получи честта, като Swift отдели време да я прегърне.

Бащата на Scarlett обяви, че дъщеря му е починала само дни преди 10-ия си рожден ден, след като е била диагностицирана с рядък рак на мозъка, известен като високостепенен глиом.

Мащехата на Scarlett публикува в Instagram, за да потвърди трагичната новина, със съобщение от бащата на момичето, което гласи: „Моят ангел, толкова силен, толкова смел, толкова красив. Нищо няма да бъде вече същото. Не ме забравяй и моля те, намери начин да ми дадеш знак, че си добре. Лека нощ, скъпа, обичам те - от татко.“

Scarlett присъства на шоуто на Swift на стадион Accor в Сидни на 23 февруари. Ден преди това мащехата на детето беше публикувала съобщение във Facebook със снимка на Scarlett, държаща табела с надпис: „Taylor, мога ли да получа шапката? Моля те".

Публикацията гласеше: „Надявам се това да се сбъдне за моята красива доведена дъщеря, но имам нужда от помощ!! Scarlett е на девет години от Пърт и през октомври миналата година беше диагностицирана с високостепенна глиома - това е много агресивен рак на мозъка, който не се лекува. Прогнозата за живот беше 12-18 месеца от поставянето на диагнозата. Тя беше абсолютен герой минавайки през операции, лъчетерапия и други лечения."

Това съобщение беше разпространено онлайн, очевидно достигайки до Swift и нейния екип, които организираха Scarlett да бъде отведена в предната част на сцената. Видеото на тяхната прегръдка по-късно беше споделено и онлайн, гледано над 30 милиона пъти.

На следващия ден мащехата на момичето написа в Instagram „@taylorswift вие сте СТРАХОТНА!! Благодаря ви много, че сбъднахте мечтата на Scarlett!! На всички, които споделиха нейната история, за да ни помогнат да се случи това, ние сме повече от благодарни!!! Scarlett е на седмото небе в момента!! Толкова съм емоционална и щастлива тази сутрин.”

The Voice - We Love Music!            

почина фенка рак taylor swift scarlett oliver
Сподели
Свързани новини