Wishlist
DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B
DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B
Taki Taki
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Pink прекара две седмици в уелнес център

Pink прекара две седмици в уелнес център

09 Февруари 2023
Pink прекара две седмици в уелнес център

Pink е прекарала две седмици в уелнес център борейки се със здравословните си проблеми.

В интервю за списание Women's Health, певицата сподели, че е посетила SHA Wellness Clinic в Аликанте, Испания, тъй е като имала нужда да се възстанови от операция, от натрупването на килограми по време на пандемията от Ковид-19, както и от смъртта на баща ѝ, който почина през 2021.

"Вероятно съм била депресирана от всички загуби и не можех да сваля килограми каквото и да правех. Тренирах по три часа на ден, хранех се здравословно, но метаболизмът ми не работеше. Мислех си "Уморена съм, тъжна съм, не съм си почивала далеч от семейството в последните три години - дори за една вечер. Имам нужда от минутка спокойствие", споделя изпълнителката. 

В клиниката Pink е спазвала противовъзпалителна диета със зеленчуци и пълнозърнести храни. Скоро след това се върнала към обичайното си тегло и забелязала, че има повече енергия. 

"Починах си. Не си бях почивала преди. Спах сама в леглото за първи път от 11 години насам. Имах време да медитирам, да плача и да си водя дневник. Това е най-дългият период в който съм била отделена от децата си и най-големият ми подарък, който съм правила към себе си. Направих го заради себе си, което впоследствие ще се отрази добре на тях."

На 17 февруари Pink пуска деветия си студиен аблум, озаглавен "Trustfall".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

pink
Сподели
Свързани новини