Wishlist
Начало / Новини / Pete Davidson най-сетне отговори на Kanye West!

Pete Davidson най-сетне отговори на Kanye West!

14 Март 2022
Pete Davidson най-сетне отговори на Kanye West!

Pete Davidson най-сетне отговори на Kanye West и каза, че му е писнало да мълчи. Той пусна и селфи в Instagram докато е в леглото с Kim Kardashian.

Davidson в момента излиза с бившата съпруга на West. Комикът стана обект на нападки от Kanye в последните седмици и месеци. Той беше атакуван дори чрез последните два музикални клипа на West, в които рапъра изобразява насилие срещу него.

"Реших, че повече няма те оставя да ни третираш по този начин и няма да си мълча", пише комикът до West. Kanye го пита къде се намира в момента, а Davidson отговаря със селфи и му пише "В леглото с жена ти".

В опит да говори лице в лице с Kanye, Davidson пише "В Лос Анджелис съм, в случай, че искаш да говориш с мен. Не ме плашиш. Действията ти са гадни и срамни. Тъжно е да гледам как съсипваш кариерата си ежедневно."

Kanye му предлага да се срещнат на неговите неделни служби, на което Davidson отговаря със следното: "Това не е публично място. Не ме интересуват снимките и пресата. Което очевидно е нещото, от което ти се вълнуваш. Офертата ми остава."

Davidson пише също така, че ще спре да бъде мил с него, ако рапъра продължи да го атакува. 


A post shared by pete davidson (@petedavidson.93)

View this post on Instagram
kanye west отговори pete davidson най-сетне
Сподели
Свързани новини