Wishlist
Начало / Новини / Perrie Edwards разкри самостоятелен албум с участието на RAYE и Ed Sheeran

Perrie Edwards разкри самостоятелен албум с участието на RAYE и Ed Sheeran

13 Март 2024
Perrie Edwards разкри самостоятелен албум с участието на RAYE и Ed Sheeran

Perrie Edwards разкри, че дебютният ѝ албум вече е завършен и включва колаборации с RAYE и Ed Sheeran.

Певицата стартира кариерата си през 2011 г. в предаването The X Factor като част от момичешката група Little Mix. 11 години по-късно членовете на групата решиха да преследват самостоятелни кариери.

Сега Edwards потвърди, че дебютният ѝ проект е вече официално завършен и наскоро е направила частни партита в Лондон, където феновете и професионалисти от музикалната индустрия, са чули албума за първи път.

В албума певицата черпи вдъхновение от изпълнители като Kelly Clarkson и Katy Perry и създава албум.

Макар че заглавието на албума и имената на песни все още не се знаят, стана ясно, че албумът е записан основно между нейното домашно студио и Weymouth, като също така включва колаборации с две огромни имена.

Първият от които е поп легендата Ed Sheeran, който не само е съавтор на водещия сингъл "Forget About Us", но също така се присъедини към Perrie и за втората песен в албума.

Вторият е хитовият певица и текстописец RAYE – която наскоро превзе наградите BRIT по-рано този месец, като отнесе у дома рекордните шест награди за вечерта. 

Други акценти, включват песен, която се отклонява от поп палитрата, наблюдавана в останалите песни, и вместо това улавя плавно R&B влияние, подобно на звученето на Anderson .Paak.

Въпреки че повече подробности за албума остават неизвестни – включително датата на издаване – Perrie даде на феновете представа какво да очакват и пусна подсказки онлайн.

В един тийзър, изпълнителката разкри, че любимата ѝ песен от албум е тази, която е написала за сина си Axel.

The Voice - We Love Music!  

raye нов албум ed sheeran perrie edwards
Сподели
Свързани новини