Wishlist
Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
I Like It
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Pablo Alborán издаде дълбоко емоционалната песен 'Cuando estés aquí'

Pablo Alborán издаде дълбоко емоционалната песен 'Cuando estés aquí'

27 Април 2020
Pablo Alborán издаде дълбоко емоционалната песен 'Cuando estés aquí'

Международната супер звезда  Pablo Alborán издаде дълбоко емоционалната песен 'Cuando estés aquí'

Испанската супер звезда Pablo Alboran направи нежната и емоционална песен 'Cuando estés aquí'. Всички приходи от нея ще бъдат дарени на Фонда за спешен отговор на УНИЦЕФ срещу коронавируса.

Самият Pablo казва: „Това е най-емоционалната песен, която някога съм писал. Моля, нека тази песен е прегръдката, която не можем да си дадем сега“.

Песента, родена в импроовизираното студио от детството му, и видеото са създадени за по-малко от 15 дни, казва Pablo Alboran, който се е изолирал в Испания. „Тичаме срещу часовника, затова текста, музиката и видеото бяха готови за по-малко от 2 седмици“, допълва изпълнителят и автор на песни. „Направихме видеото, както можахме и с каквото можахме и трябваше да работим бързо. С видеото искахме да бъдем оригинални и в същото време то да е семпло“.

Семплото, но и емоционално черно-бяло видео, заснето с телефона на Alboran и анимирано от BAMSTUDIO, започва с пясъчен часовник и оттук нататък фигурите променят формите си в течение на видеото, внушавайки чувство на солидарност с празните улици. Но също дава и надежда с помощта на летящите птици като символ на свобода, а пясъчният часовник се превръща в двама прегръщащи се човека.

„Има много клипове, издадени от артисти, които използват кадри от концерти и такива на прегръщащи се хора, които смятам за красиви, но исках моя да бъде визуално различен и най-вече да накара хората да се замислят и да поразсъждават върху реалността, в която живеем и върху всичко, което се случва в това видео“.

"Cuando Estés Aqui" стана първото видео, издадено в гаража, превърнал се в студио. „Там записвах песните си, когато бях малък и там се научих да свиря на китара и пиано. Там репетирах и с бандата си. В този смисъл е много вълнуващо“, казва той.

Alborán избира Lolo Álvarez за китарист, който записва своята част от вкъщи, а звуковият инженер работи по песента от Мадрид. За песента певецът е поискал от  феновете да се запишат как пеят песента и се надява да направи концертен ефект с вокалите на феновете.

 „Мислех си, че ще е красиво да създам нещо, което ни кара да изглеждаме сякаш сме на концерт заедно. Тази част (от концерта),  в която бих пял с феновете си, само нашите гласове заедно. Това е нещо, което човек би преживял само в онзи момент и искам да пресъздам това в тази песен“.


Снимка : Instagram

издаде песен pablo alborán дълбоко емоционалната cuando estés aquí
Сподели
Свързани новини