Wishlist
Начало / Новини / От какво се притесни Halsey?

От какво се притесни Halsey?

23 Юли 2020
От какво се притесни Halsey?

Halsey помоли феновете си да "запазят мълчание" относно Kanye West, в случай че не могат да му съчувстват и да изкажат разбирането си.

Припомнямe ви, че близки и приятели на звездата са притеснени за психическото му здраве и смятат, че неговите изяви в момента се дължат на епизод на биполярно разтройство, с което той е диагностициран.

Едно от последните шокиращи изказвания, които рапарът направи, беше миналия уикенд, когато разказа на всички, че Kim Kardashian за малко да направи аборт по време на първата си бременност. По-късно той използва профила си в Twitter, където пусна серия от странни постове, в които твърди, че Kim се е опитала да го заключи вкъщи.

Halsey, която също е диагностицирана с биполярно разтройство, смята, че това не е причина за смях и подигравки. "Без шеги точно сега. Аз съм посветила кариерата си на това да информирам хората какво представлява биполярното разтройство и в момента съм притеснена от това, което виждам. Независимо какво мислите за него самия, тези епизоди не са шега. Ако не можете да предложите разбиране и симпатия, предложете мълчанието си." - казва тя.


halsey какво притесни
Сподели
Свързани новини