Wishlist
Начало / Новини / OneRepublic разкриха новия си сингъл

OneRepublic разкриха новия си сингъл

26 Март 2020
OneRepublic разкриха новия си сингъл

OneRepublic разкриха новия си сингъл, който носи оптимистичното заглавие  "Better Days". В ритмичната балада вокалистът на групата Ryan Tedder пее за едно по-светло бъдеще насред хаоса и страха, който в момента е обзел света.

Tedder обясни в изявление, че песента в вдъхновена от ситуацията с коронавируса. "Бяхме в последната седмица преди крайния срок за петия ни албум, когато Световната здравна организация обяви вируса за пандемия. Някои от нас, без да знаят, са били в контакт със заразени с COVID-19 в Лондон и така всички се оказахме под карантина в моето студио в Лос Анджелис за две седмици. Имахме да довършим още само две песни и едната от тях беше именно “Better Days”. Ние пишем песни за преживяни неща и за събития, които са ни се случили, така че това се получава, когато пишеш песен по време на криза”, разяснява музикантът.

"Better Days" ще бъде част от дългоочаквания пети албум на OneRepublic “Human”, който ако всичко върви по план, трябва да излезе на 8-и май. Преди това бандата напомни за себе си със синглите "Rescue Me", "Wanted" и “Didn't I".  

Беше обявено също, че част от приходите от новия сингъл OneRepublic ще дарят на фонда срeщу COVID-19 на организацията MusiCares, чиято цел е да помага на музикалната общност, засегната от мерките срещу пандемията.


Снимка : Instagram

сингъл новия разкриха onerepublic
Сподели
Свързани новини