Wishlist
Peggy Gou
Peggy Gou
(It Goes Like) NaNaNa
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Omarion весело обясни, че не е вариантът Омикрон

Omarion весело обясни, че не е вариантът Омикрон

03 Януари 2022
Omarion весело обясни, че не е вариантът Омикрон

Шегите за Омикрон/Omarion стигнаха до изпълнителя... и човекът е тук (не вариантът на COVID-19), за да обясни разликата между себе си... и новият вариант на коронавируса. Изпълнителят и танцьор от групата B2K (Omarion) публикува видео в TikTok за началото на 2022-ра, в което заявява, че той е артист, а не вариант на COVID-19, което означава, че ако го срещнете на улицата нямате нужда от карантина или негативен тест, за да танцувате на песните му.

@omarion#omarion#omnicron#happynewyear♬ original sound - Omarion


По-късно той публикува второ видео в TikTok, което е подобно на първото. Този път той отбелязва "да, вероятно не трябва да го докосвате или да се доближавате твърде много до него, но това правило няма нищо общо с това, че може да предаде COVID на всеки."

@omarion#omarion#happynewyear♬ Touch - Omarion


Накрая откриваме трето видео, което е донякъде "по-сериозно". В него чете писмо, в което казва, че адвокатите му са поискали да изясни разликата между себе си и новият вариант на коронавируса, заради объркване, което се е появило в интернет. Той отново заявява, че е Omarion - артистът, а не вариантът... така че потребителите трябва да запазят добрия тон в съобщенията, които му изпращат.


Той завършва и с шега за хората, които бъркат едното с другото - .. иии Omarion е включен.

обясни omarion весело вариантът омикрон
Сподели
Свързани новини