Wishlist
Начало / Новини / Olivia Wilde засипа с похвали гаджето си Harry Styles

Olivia Wilde засипа с похвали гаджето си Harry Styles

16 Февруари 2021
Olivia Wilde засипа с похвали гаджето си Harry Styles

Olivia Wilde използва социалните мрежи, за да похвали Harry Styles за неговото поведение като човек и колега на снимачната площадка на филма “Don't Worry Darling”. Актрисата е режисьор на лентата и изпълнява една от ролите. Неотдавна беше обявено, че със Styles за започнали романтична връзка, но звездите официално не са потвърдили новината.

Wilde публикува черно-бяла снимка на певеца в Instagram и написа, че малко мъже се съгласяват да играят поддържащи роли във филми, фокусирани върху женски персонажи, но той с радост е приел да участва и е проявил едновременно скромност и голям талант. Тя поздрави и целия екип на филма, чиито снимки приключиха успешно през уикенда, след като бяха спирани заради заразени с коронавирус и трябваше да се проведат при строго спазване на противоепидемични мерки.

"Малко известен факт: повечето актьори не искат да играят в поддържащи роли във филми с водещи женски персонажи. Индустрията ги е научила, че това намалява влиянието им (както и финансовата им стойност), и това една от причините да е толкова трудно да намериш финансиране за филми, които се фокусират върху истории на жени. Не се шегувам, изключително трудно е да намериш актьори, които разбират защо да поставиш жена в светлината на прожекторите си струва. Да влезе: @harrystyles, нашият "Jack". Не само, че с удоволствие прие възможността да остави нашата брилянтна @florencepugh да застане в центъра като нашата "Alice", но и изпълни с човечност всяка сцена. Нямаше нужда да се включва в нашия "цирк", но го направи със скромност и финес, и всеки ден ни изумяваше с таланта, топлотата си и умението си да кара на заден ход", пише Olivia Wilde.

Слуховете за връзка между двамата се появиха през януари, когато бяха забелязани да се държат за ръце на сватба. Въпреки, че все още не са потвърдили официално, много папарашки снимки в мрежата подкрепят предположенията за романтичните им отношения.

През септември Styles замени Shia LaBeouf в екипа на "Don't Worry Darling". Сюжетът се развива около една нещастна съпруга през 50-те години на миналия век.

*Снимка: Instagram

harry styles olivia wilde засипа похвали гаджето
Сподели
Свързани новини