Wishlist
Sasha Lopez x Andrei Ursu
Sasha Lopez x Andrei Ursu
About U
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Olivia Rodrigo падна през дупка в сцената в Мелбърн

Olivia Rodrigo падна през дупка в сцената в Мелбърн

15 Октомври 2024
Olivia Rodrigo падна през дупка в сцената в Мелбърн

Olivia Rodrigo падна през дупка в сцената на концерт в Мелбърн този понеделник.

Според клипове в социалните мрежи Rodrigo тича по сцената, за да поздрави феновете си, преди драматично да падне през нещо като дупка в сцената. 

Чува се как феновете ахкат, но певицата веднага се измъква от дупката и продължава с концерта. „О, Боже, това беше забавно! аз съм добре!“ казва тя на публиката. „Уау! Понякога има дупка в сцената. Всичко е наред! Докъде бях стигнала?"

Изглежда Olivia намира ситуацията за смешна, защото малко по-късно след концерта, тя сподели видеото в TikTok и написа "Добре съм, хахахах" в коментарите. 

Концертът в понеделник беше последния в Мелбърн, преди певицата да се отправи към Сидни, където ще пее на 17, 18, 21 и 22 октомври. Настоящото турне на Rodrigo е в подкрепа на втория ѝ албум „Guts“, който излезе през септември миналата година.

Миналата седмица тя дари всички печалби от първото си шоу във Филипините на организацията с нестопанска цел Jhpiego, която работи „за да гарантира, че майките и бебетата получават качествени здравни грижи“.

Наскоро певицата обяви нови дати за пренасрочените си концерти в Манчестър - те ще се проведат точно след Гластънбъри 2025 г.

Певицата сподели, че ще пее на Manchester’s Co-op Live arena на 30 юни и 1 юли следващата година, а закупените билети за оригиналните концерти ще бъдат прехвърлени автоматично за новите дати.

@livbedumb #subtleforeshadowing ♬ QKThr - Aphex Twin


 

olivia rodrigo
Сподели
Свързани новини