Wishlist
Tiësto ft. Mabel
Tiësto ft. Mabel
God Is A Dancer
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Olivia Addams иска „чувствата си обратно“ във „Feelings Back“

Olivia Addams иска „чувствата си обратно“ във „Feelings Back“

„С този проект тръгвам на пътешествие, за да поправя сърцата и да облекча минали болки“, споделя изпълнителката

16 Март 2024
Olivia Addams иска „чувствата си обратно“ във „Feelings Back“

„Feelings Back“ от Olivia Addams е балада, която докосва всеки, който някога е копнеел да си върне изгубеното време и изгубената любов. Със своята спокойна мелодия и докосващ сърцето текст, песента улавя сладко-горчивата носталгия по спомени за годините, прекарани със специален човек.

Докато вокалите на Olivia водят слушателите през пътя на преоткриването, има усещане за примирение, смесено с надежда, което предполага, че въпреки изминалото време всичко в крайна сметка ще бъде наред. Нежният ритъм приканва слушателите да се поклащат, докато фините инструменти създават атмосфера на интроспекция и копнеж.

,,С „Feelings Back“ тръгвам на пътешествие, за да поправя сърцата и да облекча минали болки. Тази песен е нежна покана за примиряване с изгубеното време. Нека започнем търсенето на обич с благодат и разбиране.“, споделя Olivia Addams за проекта.

Всеки стих на "Feelings Back" вплита разказ за помирение и приемане, призовавайки феновете да прегърнат миналото, докато гледат напред към по-светло бъдеще. Това е песен, която дърпа струните на сърцето, предизвиквайки чувства на тъга и комфорт и оставяйки усещане за оптимизъм след себе си. И със своята запомняща се мелодия, това е мелодията, която ще ви накара да си подсвирквате, дори когато размишлявате за годините, които са минали неусетно.

Песента е написана от Marius Dia, Olivia Addams и Călin Grăjdan. Продуцирана от Marius Dia и Călin Grăjdan. Невероятното видео е режисирано от Isabella Szanto, с DOP - Denis Rusanovski и продуцирано от Bogdan Zamonea.

Olivia Addams е един от малкото румънски артисти, които имат успех както на местно, така и на международно ниво. Сингли като „Stranger“ – платинено сертифицирано парче в Полша, „Fool Me Once“ и „Never Say Never“ доминираха в Airplay класациите и Shazam в Полша няколко последователни седмици, превръщайки Olivia в един от най-разпознаваеми изпълнители там. В началото на 2022 г. Olivia пусна първата си румънска песен, ,,Scrisori în minor”, написана от Carla’s Dreams, и успя да надхвърли 5 милиона слушания, осигурявайки си място в Топ 10 на радио ефира в северната ни съседка. ,,Răsărit perfect” също продължи този успех, достигайки една от челните позиции в Airplay Top 10, а също и колаборацията с rareș за песента „Buchet de trandafiri”, която успя да бъде част от Top 10 Radio Airplay в продължение на седмици. В допълнение, нейният дует с florianrus за ,,Până îmbătrânim” беше изключително добре приет от феновете, като песента достигна Топ 100 Airplay в първата седмица след издаването. Тя също беше включена в YouTube Trending и Shazam Румъния. Освен това през 2023 г. Olivia изуми феновете си с песни като “OMG”, с Ilkay Sencan, ,,Comete”, с Randi, ,,Plata cu dor”, с DOC и “Dangerous”.

new4u global records olivia addams feelings back
Сподели
Свързани новини