Wishlist
Начало / Новини / Oliver Tree се присъединява към Diplo за безпрецедентно пътуване до Антарктика

Oliver Tree се присъединява към Diplo за безпрецедентно пътуване до Антарктика

03 Декември 2023
Oliver Tree се присъединява към Diplo за безпрецедентно пътуване до Антарктика

Oliver Tree, в превъплъщението си като DR. OLIVER TREE (DJ SET), ще се присъедини към суперзвездата, диджей и звукозаписен артист Diplo за безпрецедентно пътешествие в едно от най-впечатляващите места на Земята: Антарктика. Представена от Higher Ground с участието на Secular Sabbath, 7-дневната експедиция ще включва изпълнения на живо, ембиънт звукови изживявания, увлекателни дискусии, дихателни техники, йога и много други, всичко това на борда на „The World Voyager“ – най-новия и луксозен кораб в полярните региони. Ограничено до малка група от едва 100 души, уникалното приключение се провежда от 13-ти до 20-ти декември 2023 г.; Лимитираната наличност започва от 15 999 долара. За повече подробности, моля, посетете  insiderexpeditions.com/diplo.

След дълги години неуспешни опити, най-накрая сбъдвам дългогодишната си мечта да свиря в Антарктика. Когато миналото лято говорих с барабаниста на Metallica – Lars Ulrichкойто свири там през 2013 г., единственият му съвет беше да ме прикани да отида сега, защото мястото е на път да се стопи. Ще снимам документален филм за моето пътуване и изпълненията ми на Южния полюс с надеждата да повиша осведомеността и да събера пари за борба с изменението на климата, което бързо допринесе за затоплянето на океана и топенето на шелфовите ледници, което кара Антарктика да изчезва с тревожна скорост .

Ще пътувам през Антарктиктически океан от 13-ти до 20-ти декември с лодка с Insider Expeditions, където има ограничени свободни места за пътуване, което се случва веднъж в живота. Ще се вълнувам не само да изпълня някои вокали на живо заедно с Diplo, но и да споделя завръщането си като диджей, изпълнявайки два различни денс сета, както и ембиънт сет, върху който работих тайно през последните няколко години под псевдонима Dr. Oliver Tree. Това е първото шоу с мое изпълнение като диджей от 13 години насам, откакто подгрявах за Skrillex на Whobbleland 2011 в Сан Франциско.”  - Oliver Tree 

Oliver Tree ще последва необикновеното си пътуване до Антарктика, като се впусне в първия северноамерикански етап от най-голямото си турне до момента –  „OLIVER TREE PRESENTS: ALONE IN A Crowd“. Продуцирано от Live Nation, турнето в 13 града стартира на 13-ти януари 2024 г. в историческата „Byline Bank Aragon Ballroom“ в Чикаго, Илинойс, и след това прави допълнителни спирки в САЩ и Канада, преди да завърши на 15-ти февруари в световноизвестния „Hollywood Palladium“ в Лос Анджелис, Калифорния. Сред специалните гост-изпълнители ще бъде американската рок група FIDLARкакто и рапърът и автор на песни Jasiah. За повече подробности и наличност на билети, моля, посетете  www.olivertreemusic.com.

Международната активност на Oliver следва скорошното издаване на третия му  дългосвирещ албум – „ALONE IN A Crowd“, наличен чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик  ТУК. Албумът включва песни като “Bounce”, “One & Only” и “With You”, като всички те са придружени от създадени и режисирани от изпълнителя музикални видеоклипове, заснети в Сърбия и проследяващи продължаващите приключения на най-новия персонаж на Oliver – базираният в Лондон моден дизайнер Cornelius Cummings.

oliver tree
Сподели
Свързани новини