Wishlist
Начало / Новини / Ново видео от Justin Bieber към баладата “At Least For Now”

Ново видео от Justin Bieber към баладата “At Least For Now”

08 Април 2020
Ново видео от Justin Bieber към баладата “At Least For Now”

Justin Bieber пусна видеото към баладата “At Least For Now” от албума му “Changes”. В него вместо певеца участва танцьора и хореограф Sean Lew, който изразява с движенията си епичната борба на човека срещу природата, която присъства във всички визуализации на Bieber от новия му албум.

В клипа Lew е седнал на заснежения връх на планина, а когато става се оказва, че е завързан с въжета за тежък дънер. Той започва да танцува в опит да се освободи.

Lew споделя за концепцията: "Прекарах много часове в писане на 14 различни версии на сюжет, който най-добре ще пасне на песента. Като я слушах, всичко се сведе до думите и те бяха моят водач към това, което исках да представя в това видео. Чувството, което те обзема, когато почти постигнеш това, към което се стремиш, ключът към освобождаване от нашите ограничения. Понякога обаче осъзнаваш, че трябва да се въздържиш и да приемеш задръжките си, защото това е най-доброто в този момент. Целият свят сега е изправен пред най-откаченото предизвикателство, на което е попадал, но наистина вярвам, че ще се справим, само трябва да приемем ограниченията, които ни се налагат”.

Докато всички са затворени в домовете си по време на пандемията от COVID-19, Bieber започна да прави онлайн чат шоу, наречено “Live With Biebs”. В неделя той разговаря около час с приятели като Kehlani, Lil Pump и Kendall Jenner.




Снимка: Instagram - @justinbieber




към видео ново justin bieber for now баладата least
Сподели
Свързани новини