Wishlist
Начало / Новини / Ново от The Weeknd

Ново от The Weeknd

31 Март 2020
Ново от The Weeknd

The Weeknd издаде три нови песни, които са добавени към траклиста на делукс версията на новия му албум "After Hours".

“Nothing Compares", “Missed You” и “Final Lullaby” се появиха през уикенда, след като преди това канадецът подсказа за съществуването им в социалните мрежи и обяви, че това са бонус тракове.  

The Weeknd издаде "After Hours" по-рано този месец. Преди официалната премиера, той промотира колекцията със синглите “Blinding Lights” и “Heartless”. Певецът използва мотиви от музиката на британската легенда сър Elton John в “Scared to Love”, заради което получи похвали от музиканта.  

В интервю 73-годишният John каза, че е изумен, че е част от записа: “Като човек на моята възраст, който много обича това, което прави, съм много развълнуван и просто го обичам".

Не само Elton John е доволен от новия албум на The Weeknd, ако се съди от класациите. За четвърти път в кариерата си той оглави престижния американски чарт Billboard 200.

Според статистиката на продажбите, от "After Hours" са продадени 444 000 еквивалентни единици, които не само му отреждат първенството, но и отбелязват най-солидните едноседмични продажби за годината до момента.

Освен това The Weeknd не пропусна да отбележи, че вече е канадският изпълнител с най-много самостоятелни парчета под номер 1 в американската класация за сингли Billboard Hot 100.



Снимки: Twitter & YouTube 




the ново weeknd
Сподели
Свързани новини