Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ново от Selena Gomez и Rauw Alejandro

Ново от Selena Gomez и Rauw Alejandro

29 Януари 2021
Ново от Selena Gomez и Rauw Alejandro

Днес бе официалната премиера на втората испаноезична песен от Selena Gomez - "Baila Conmigo", което от испански означава: "Танцувай с мен".

Тракът е в колаборация с Rauw Alejandro, с когото певицата си партнира за втори път - през 2019 г. работят заедно по “I Can’t Get Enough” с J Balvin и Benny Blanco.


По повод "Baila Conmigo" Selena Gomez написа: "С тази песен искам да накарам всички да танцуват. Видеото изобразява изолацията, която всички ние изпитваме в този момент и това как музиката ни свързва, независимо къде се намираме по света." 

Визуализацията е по-различна от всичко, което до момента ни е представяла Selena, виждаме я как пее и танцува в екраните на телевизори, но не и на живо. Движенията са много специфични и дават заявка за нов тренд в актуалните социални мрежи. 


Наскоро Gomez издаде дебютната си песен, изпята изцяло на испански език, „De Una Vez“. Двете нови песни са включени в предстоящия й испански албум - REVELACIÓN  ("откровение" на испански). Очакваме EP компилацията да излезе на 12 март.



Снимка: Instagram @selenagomez





ново selena gomez rauw alejandro
Сподели
Свързани новини