Wishlist
Начало / Новини / Ново от RICKY MARTIN & PALOMA MAMI - “QUÉ RICO FUERA”

Ново от RICKY MARTIN & PALOMA MAMI - “QUÉ RICO FUERA”

14 Юни 2021
Ново от RICKY MARTIN & PALOMA MAMI - “QUÉ RICO FUERA”

Ricky Martin представя първия си сингъл за тази година - колаборация с изгряващата изпълнителка Paloma Mami. Летният латино денс трак “Qué Rico Fuera” (How Sweet It Would Be) съчетава поп, афро-латино звучене и ърбън мелодии. Визуализацията към песента е дело на звездния режисьор Jessy Terrero.


Като фен на музиката на Paloma Mami Ricky се свързва с 21-годишната латино дива с предложение за съвместен музикален проект, но поради пандемичните рестрикции се налага двамата да запишат частите си от песента отделно и се срещат на живо чак за снимките на видеото в Калифорния.

“Бях запознат с музиката на Paloma, тъй като постоянно търся и искам да развивам нови гласове. Когато парчето “Qué Rico Fuera” се появи в съзнанието ми, веднага се сетих за нея. Paloma е воин и е повече от талантлива. Много се радвам, че имахме възможността да работим заедно. Надявам се и публиката ни да се почувства също толкова добре слушайки песента, колкото и ние, когато я създавахме“ - споделя Ricky.

Когато ми се обади, не можах да повярвам. Толкова се развълнувах! Всеки би реагирал така, когато разбере, че ще работи с толкова талантлив артист, какъвто е Ricky. Излязох от зоната си на комфорт при създаването на тази песен, текстът, който написах, беше малко по-секси от това, на което съм свикнала, и много ми хареса. Феновете ми наистина ще се гордеят с мен. Chile, семейството ми и аз сме много щастливи!“ - допълва Paloma.


“Qué Rico Fuera” е първият сингъл от дългоочаквания и предстоящ албум на Ricky – "Play", като ще бъде част и от репертоара на турнето на суперзвездата в Северна Америка с Enrique Iglesias и специалния гост Sebastián Yatra.

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

ново martin qué ricky paloma mami rico fuera
Сподели
Свързани новини