Wishlist
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Vsichko E Bilo Za Dobro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ново от Hailee Steinfeld - “I Love You’s”

Ново от Hailee Steinfeld - “I Love You’s”

28 Март 2020
Ново от Hailee Steinfeld - “I Love You’s”

Hailee Steinfeld издаде нов сингъл, в който показва, че и тя като много от днешните изпълнители се вдъхновява от класически парчета. “I Love You’s” включва мотиви от хита на Annie Lennox от 1995 г. “No More ‘I Love You’s”.

Песента на практика е съвременна версия на оригинала и служи за първи сингъл от предстоящия двоен албум на Steinfeld. Колекцията все още няма заглавие, но пък знаем, че първата част ще включва пет парчета, сред които новото “I Love You’s” и предишното “Wrong Direction”. Очакваме го на 1-и май.  

“След като преживях една раздяла, реших, че имам нужда от време да се фокусирам върху себе си и да се възстановя емоционално без да се разсейвам с нова връзка. Започваш да усещаш една особена вътрешна сила в себе си, когато решиш какво е най-доброто за теб и поставиш себе си на първо място. Точно за това се говори в песента”, обясни Steinfeld в изявления.

Изпълнителката издаде “Wrong Direction” през януари. Тя беше първата й песен, откакто участва сериала “Dickinson”, където играе ролята на съвременна версия на младата американска поетеса Emily Dickinson. Още миналата година Steinfeld издаде и промо сингъла към поредицата “Afterlife”.

Певицата и актриса ще участва в новата романтична комедия “Съобщения за Изабел” на режисьора на “Дневникът на Бриджит Джоунс” Sharon Maguire. Очаква се да я гледаме и заедно с Jeremy Renner в сериала “Ястребово око”. Всичко това обаче е някъде в неизвестното бъдеще, когато коронавирусът вече няма да е заплаха за света.Снимка: Instagram - @haileesteinfeld
ново love hailee steinfeld yous
Сподели
Свързани новини