Wishlist
Начало / Новини / Ново от Ciara

Ново от Ciara

30 Март 2019
Ново от Ciara

Американската поп звезда Ciara пусна от канала си в YouTube ново официално видео.

 

То е към песента й "Thinkin Bout You" и за няколко часа събра над 500 хиляди гледания и огромно количество коментари. Очаква се до края на деня да надскочи 1 милион показвания.

Това не е странно за певицата, която се радва на внимание в социалните мрежи. Но пък често ги използва, за да отправя послания към феновете или да се включва в кампании, които да промотира.

А и да държи уведомени всички последователи за предстоящи хитове, разбира се. 

 

 

В клипа виждаме хитовата изпълнителка да се къпе във вана, да показва лека провокативност, да рисува сърца на огледалото с червило, но и да танцува енергично, да скача върху леглото и да туърква

 

След изненадващо обаждане, тя облича халат и се появява в лъскаво антре с фотьойли, където внезапно се отделя от земята и започва буквално да лети и да се премята във въздуха

 

 

Появиха се коментари под визуализацията, че 33-годишната звезда е щастлива, грее на екрана и танцува забележително, както обикновено.

Нерядко се срещат изказвания, че ще покори класациите и ще взриви мрежата.

А пък фен, който следи развитието й от самото начало, смята, че тя е следващата Janet Jackson и именно с това парче се е уверил в своите впечатления.

 

 

Дивата, която наскоро качи снимка с приятелката си Michelle Obama, сега анонсира, че премиерата към новия й албум "Beauty Marks" ще бъде на 10-ти май

 

Очакваме да разберем дали ще продължи линията си на щура и свободолюбива.

 

 

Последните хитове, които излязоха от творчеството на Ciara, са "Greatest Love" и хиперактивното танцово видео към "Level Up"

 

 

Певицата от "Love Sex Magic" е и горда майка. По тази причина не пропуска да сподели в Инстаграм видео или фотос с децата си.

 

ново ciara
Сподели
Свързани новини