Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ново от Alec Benjamin

Ново от Alec Benjamin

23 Септември 2021
Ново от Alec Benjamin

Мултиплатиненият изпълнител и автор на песни Alec Benjamin анонсира издаването на новия си сингъл “Older" и придружаващото музикално видеo.

Началната фраза на “Older”, “I’m not prepared for the future”, задава ритъма на трака, с който  Alec търси отговори зад несигурностите на порастването. 

Музикалното видео на “Older”, режисирано от AJ Favicchio и Miles Cable, показва как Alec и приятелите му от детинство паузират живота си на възрастни и се събират, за да пресъздадат забавните моменти от миналото.

Училищен автобус транспортира приятелите през любими места, а те ни разказват вицове от наистина дългогодишната си дружба. 

От първото си издание през 2018, Alec е получил големи похвали от много критици.  TIME Magazine наричат Alec “… поп разказвач на истории за следващото поколение“. Paper Magazine казват за Alec, че “Той е разказвач на истории, който е усъвършенствал изкуството да превръща всекидневното разбиване на сърце във въздействащи поп песни“. 

В кариерата си Alec е събрал над 4 милиарда глобални стрийма, над 10 милиона последователи в социалните мрежи, 2 златни сертификата за сингли и над 910 милиона гледания в YouTube views канала си. 

ново alec benjamin
Сподели
Свързани новини