Wishlist
Начало / Новини / Ново начало и малко носталгия от The Chainsmokers в "No Hard Feelings"

Ново начало и малко носталгия от The Chainsmokers в "No Hard Feelings"

17 Май 2024
Ново начало и малко носталгия от The Chainsmokers в "No Hard Feelings"

През последните месеци The Chainsmokers продължават да показват защо са сред най-успешните изпълнители на електронната сцена, предлагайки постоянно нова музика. Когато се завърнаха от 3-годишна пауза с албума "So Far So Good", Alex Pall и Drew Taggart обещаха да избягват подобни големи прекъсвания. The Chainsmokers спазват това обещание, издавайки втората си мини-колекция от песни по-малко от година след премиерата на последния им албум "Summertime Friends". 

С най-новото си EP, "No Hard Feelings", The Chainsmokers носят голяма доза носталгия и официално представят шест нeчувани досега парчета, които напомнят за таланта им като автори на песни и продуценти. 

Заглавието подсказва за едно ново начало за групата без горчивината на миналото. С повечето от песните, наблягащи на темите за личната свобода, любовта и разбитото сърце, този проект се завръща към звуковите елементи, които характеризират любимите им парчета от ранните години като “Roses“ и “Don't Let Me Down“.

EP-то се открива със сингъла “No Shade at Pitti“, който подготвя слушателите за високата енергия в останалата част от записа. “No Shade at Pitti“ отразява желанието на дуото да се върне към самото начало и да се свърже отново с феновете си от първия ден.

The Voice – We Love Music!

the chainsmokers no hard feelings no shade at pitti
Сподели
Свързани новини