Wishlist
Karol G, Shakira
Karol G, Shakira
TQG (Te Quedó Grande)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Новият албум на Juice Wrld - "Fighting Demons" излиза на 10-ти декември

Новият албум на Juice Wrld - "Fighting Demons" излиза на 10-ти декември

13 Ноември 2021
Новият албум на Juice Wrld - "Fighting Demons" излиза на 10-ти декември

Близо две години след смъртта на рап изпълнителя Juice WRLD музиката му продължава да живее. Interscope Records издадоха новата му песен, озаглавена “Аlready Dead”. Заедно със сингъла бе обявена и новината, че на 10-ти декември ще излезе вторият му посмъртен албум Fighting Demons. За проекта майката на Juice - Carmela Wallace разказва:

„Нямаше по-голяма радост в живота на Jarad “Juice WRLD” Higgins от това да радва феновете по целия свят с музиката си. Той остави удивително голям каталог от неиздавани парчета, които хората ще слушат години напред. Jarad винаги е бил изключително честен за неговите проблеми и вътрешни борби, за които споделяше в творчеството си. Той никога не се отказа от приятелите и семейството си, които неотлъчно бяха до него. Днес ви съобщаваме, че на 10-ти декември ще излезе новият му албум Fighting Demons. Искаме да изразим съпричастността си към всички онези, които се борят с психическото си здраве. Никога не губете вяра. Можете да се обърнете за подкрепа към LiveFree999.org.“

През април 2020 г. в памет на Juice беше създадена фондацията Live Free 999 от неговата майка Carmela, Grade A и Interscope Records, която има за цел да подкрепя младите хора в техните битки.

албум новият излиза декември juice wrld 10-ти fighting demons
Сподели
Свързани новини