Wishlist
Начало / Новини / Нови подробности за "Lover" на Taylor Swift

Нови подробности за "Lover" на Taylor Swift

11 Август 2019
Нови подробности за "Lover" на Taylor Swift

Taylor Swift обяви официално още две парчета, които ще се появят в новата й колекция Lover.

 

Тя даде ексклузивно интервю за Vogue, където ще блесне на корицата за септемврийския брой. 

В разговора споменава имената на два трака от предстоящия й седми студиен албум.

Първият е едноименният Lover, който е копродуциран от Jack Antonoff.

По думите на публицистката от списанието Abby Aguirre, композицията е “романтична, грабваща, танцувална, самороден диамант: класическа Swift”.

Част от лириката гласи: “Сърцето ми бе взето назаем, а твоето бе в син цвят/ Всичко е добре, когато приключва добре, за да завърши с теб”.

 

Второто лично потвърдено от нея заглавие е The Man, което върви ръка за ръка с “темата за възприятието”, тъй като звездата винаги се е чудила как би била възприета, ако се бе родила мъж

“Ако бях направила същите избори, същите грешки, същите постижения, как ли щеше да се разчете?” - размишлява упорито тя. 

Но категорично допълва, че е “щяла да бъде безстрашен лидер и алфа тип”.

 

Изданието отбелязва, че саундтракът ще съдържа и колаборация с групата Dixie Chicks, но феновете могат да очакват също съвместен  проект с Drake, както и с още емблематични артисти. 

 

 

29-годишната изпълнителка пояснява, че е събирала дълго време идеите за всички 18 песни, които ще видят бял свят на 23-ти август.

Когато стартирах писането, не можех да спра.” - допълва тя и признава, че Lover може би ще се превърне в любимата й колекция. 

Според нея има доста пътища, по които да се установи, че албумът прилича на “ново начало”. Описва го също като “писмо за любов, в цялата си лудост, страст, вълнение, очарователност, ужас, трагедия, невероятна слава”.

 

taylor swift нови подробности lover
Сподели
Свързани новини